Ketostenkatu 27, 33300 Tampere
050 5555 818

RAKENTAVAA OSALLISTAMISTA

Juha Simola

Bcklightin tekeminen perustuu tiiviiseen ydinjoukkoon ja sen ympärille rakennettuun asiantuntijaverkostoon. Työskentelemme tiiviisti arkkitehdin kanssa, joka tyypillisesti on hankkeen nykyinen vastuuarkkitehti tai yhteistyökumppanimme.

Juha Simola

Yrityksen toimitusjohtaja ja pääsuunnittelija Juha Simola on koulutukseltaan psykologian maisteri, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista johtamis- ja suunnittelutöistä. Opinnoissa Juhan erikoistumisala oli työpsykologia. Juha on kotoisin Porvoosta ja kaksikielisenä sekä pitkän kansainvälisen kokemuksen omaavana pystyy vetämään vaativatkin prosessit läpi niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksikin.

Juha on toiminut kymmenissä tila- ja aluesuunnitteluhankkeissa sekä niitä johtaen että erilaisissa asiantuntijatehtävissä suunnitellen mm. kaupunginosia, museoita, kampuksia, kirjastoja, kouluja ja yritysten toimitiloja.

Milla Havanka

Milla Havangalla on paitsi vuosien kokemus useista vaativista kansainvälisistä projekteista, myös ammattijärjestäjän tausta. Järjestelmällisellä otteella Milla auttaa karsimaan turhat rönsyt pois ja järjestämään erilaiset tilat ja alueet miellyttäviksi, selkeiksi ja helposti käytettäviksi kokonaisuuksiksi.

Milla seuraa tiiviisti kehityksen trendejä ja on tottunut innostamaan ihmisiä eri aiheista aina koirankoulutuksesta ohjelmointiin. Milla valmistui Åbo Akademista pääaineenaan tietojenkäsittely, ja hänen ohjelmointi- ja muut digitaaliset taitonsa auttavat tuomaan digitalisaatiota ideoista käytäntöön. Kestävä kehitys, hyvä elämä ja teknologia ihmisen apuna ovat lähellä Millan sydäntä.

Alma Olanko

Almalla on vuosien kokemus Helsingin metropolialueen kehittämisestä ja erittäin mittava kokemus mentorina, sparraajana ja innostavana ratkaisujen liikkeelle laittajana. Hän paitsi innostaa mukaan, myös pitää huolen siitä, että tehdyt ratkaisut viedään perille asti.

Kansainväliset ympäristöt ja uusien aluevaltausten tekeminen ovat Almalle tuttuja myös oman yritystoiminnan kautta aina Thaimaata ja Japania myöten. Alma osaa taustoittaa hankkeet tuomalla ideointiin ja suunnitteluun mukaan nerokkaimmat ratkaisut eri puolilta maailmaa.

Bcklightin joukkuetta täydennetään eri alojen huippuasiantuntijoilla kulloisenkin tarpeen mukaan. Syksyn 2016 korkeakoulukirjaston ja harjoittelukoulun hankkeissa ovat kumppaneina vuonna 2016 Turun AMK:n vuoden opettajaksi valittu ja usean eri maan kirjastoissa työskennellyt Anu Ojaranta, sekä Suvi-Maria Silvola, joka on suunnitellut urallaan mm. useita hotelli-, ravintola- ja toimistotiloja sekä jäänmurtajan ja yliopistokirjaston sisustuksen.

Kulloisenkin tilaajaorganisaation henkilöstö pyritään myös saamaan mahdollisimman kiinteästi mukaan työhön, jotta yhteisen tekemisen kautta tuotettu tieto ja osaaminen jää mahdollisimman tehokkaasti tilaajaorganisaation käyttöön.